Tel.: 06 1 371 21 91 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

KARTAGO TOURS vélemények

Bellydancer, 2007. április 25. 20:37
Vélemények, beszámolók az irodával kapcsolatosan
Ha hozzá szeretne szólni a témakörhöz, kérjük előbb jelentkezzen be a jobb felső sarokban található "Belépés" gombra kattintva!
Hozzászólások (12 találat)
nemevelin, 2018-08-21  10:39
Az előbb nem csatolta a képemet...
nemevelin, 2018-08-21  10:39
Az előbb nem csatolta a képemet...
nemevelin, 2018-08-21  10:37
Sziasztok!
Nem enged sajnos olyan hosszú szöveget, mint azt szeretném, próbálom képként feltölteni, remélem olvasható.
nemevelin, 2018-08-21  10:37
Sziasztok!
Nem enged sajnos olyan hosszú szöveget, mint azt szeretném, próbálom képként feltölteni, remélem olvasható.
zsombor1, 2015-09-15  21:23
Megosztanám levelezésem. Ez mindent elmond a Kartagoról. Mivel nem fér sok szöveg ide, megpróbálom kép formájában csatolni.
belanador, 2014-04-04  14:12
2013 nyarán voltunk Tunéziában a Caribbean World Mahdia nevű szállodában.Az,hogy az ellátás nem a hírdetmény szerinti( 0-24 órás)-tól
eltérő,korlátos volt,már megszokott ennél a cégnél.Amit nem tudok megemészteni,az az, hogy a képekkel is hírdetett vizicsúszdát nem találtuk.Csak itthon reklamáltuk,azóta a Társaság állítja,hogy van,még a Fogyasztóvédelemnek is hazudtak.
Segítséget kérek mindazoktól,akik ebben a szállodában voltak az elmúlt 2-3 évben,hogy írják meg volt e a(a társaság hírdetéseiben ma is látható csúszda)vagy sem.
Azoknak ,akik ez évben akarnak menni,javasolom foglaltassák már itthon szerződésbe,hogy van csúszda
Ilonka, 2014-01-01  13:18
Mi 2010 szeptemberében voltunk a Kartagó szervezésében Tunéziában, Sousse városban. A 3 csillagos Marabout-ba. A Travel Service légitársasággal utaztunk. Semmi gond nem volt velűk. A szálloda a 3 csillagjának megfelelő volt. Az ételek jók voltak A probléma azzal volt,hogy nem volt hűtő.Azt ihattad,amit drága pénzért megvettél. Amit becsempésztűnk a szobába az meleg volt. A tenger part szép volt. A Tunéziaiak nagyon rámenősek, az néha zavaró lehet. Ősszességében jól éreztűk magunkat a nyaralás alatt.
baltzerand, 2009-09-05  16:43
Mi egy 8 fős társasággal vagy 10 éve utazunk minden évben a Kartagóval Egyiptomba. Azaz jó néhány millió FT-ot náluk hagytunk már.Eddig tudomásul vettük a korlátaikat, a simlijeiket, de mivel a széles kínálatuk és a viszonylag jó áraik kompenzálták az egyéb hiányosságokat soha nem reklamáltunk, hanem magunk rendeztük nem kis pénzért a szobacseréket, programokat, stb. Az idén azonban túllépték a tűréshazárt. Kora ősztől náluk volt a befizetett pénzünk és februárban az indulás előtt néhány héttel értesítettek, hogy elmarad a Sharm.-i út, mehetünk Hurghadába (amit nem nagyon szeretünk)vagy visszakaphatjuk a befizetett pénzünket. Mivel már minden program az elutazásra volt a csapatnak szervezve, ezért keserű szájízzel, de elfogadtuk a cserét Hurghadára. Arról azonban végképp "elfelejtettek" tájékoztatni, hogy az út Pozsony-i leszállással, egy kritikán aluli légitársasággal(Blue koral) valósul meg, akik kis híján a pozsonyi reptér betonjához csapták a gépet.(ezzel légiflottájuk felét elvesztették volna,mert összesen 2 gépük van) Hazajövet a történteket megírtam az irodának, biztosítékot kérve arra, hogy a jövőben ezzel a légitársasággal nem lepnek meg..Választ a több millió otthagyott forintunk ellenére több hónap után sem kaptam egy sort sem a mai napig.
anheszenamon, 2009-01-07  14:01
2007 nyarán a Kartago Toursszal mentünk Egyiptomba. A gépünk hat órás késéssel szállt fel,de úgy gondolom ez nem az utazási iroda hibája, hanem a nagyszerű Travel Service légitársaságé. Az irodával nem volt semmi gond, a telepített idegenvezetőik is kedvesek,jól felkészültek voltak.
capuccino, 2008-12-08  15:07
Par napja tertunk haza HAMMAMET-en nyaraltunk az Onok szervezeseben,a HOTEL SAFA-ban !! EGY REMALOM!!
meg irtam roviden a forumon, es onoknek is,hogy az alapveto dolgokat a szobaban;melegviz,mukodjon a WC; a mosdo lefele fojjon ne felfele bugyogjon...,klimaval futeni nem lehet, az ebedloben 5-8 macskat kerulgetni, majd attol rettegni,hogy masnap az en asztalomon pisilt-e,legyen eleg EVOESZKOZ,TANYER,POHAR......SO...ha mer sotarto csak 2 van,de ures!!...ne soroljam....
Nyaralni mentunk,de onok az ilyen hotelall gondoskodtak
hogy NE REZZUK MAR JO MAGUNKAT !!! A tobbiek fotoztak,
de en erre nem pazarolom a filmet,biztosan a csoportbol vannak akik felhaborito nyaralasunkat MEGIRTAK ES ILUSZTRALTAK!! KEREM TOROLJEK A KINALATBOL A " SAFA" hotelt, mert lajaratjak a jo hiruket !! UDV